Prodaja Stanovi Paunov Breg Cena Izvrsno

Prodaja Stanovi Paunov Breg Cena Izvrsno. Interfon, video nadzor, lift, … Novi stambeni blok u beogradu. Cene se kreću do 1.400 evra za kvadratni metar. Najmanji stanovi u kompleksu paunov breg su veličine 61 metar kvadratni, kuhinja je centralno pozicionirana pa se akcenat na porodičnom okupljanju. Sadrži dnevnu sobu sa trpezarijom, kuhinju, spavaću sobu, kupatilo, terasu.

Paunov Breg Novi Stambeni Blok U Beogradu

Predstavljeno Paunov Breg Novi Stambeni Blok U Beogradu

Svi stanovi imaju centralno grejanje, prozore sa termoizolac. Novi stambeni blok u beogradu. Cena € € 0 results. Nadomak centra, u ambijentu koji okružuje priroda, na mestu sa kojeg se pruža pogled na čitav beograd i šumovitu avalu, … Interfon, video nadzor, lift, …

Sve apsolutno novo i funkcionalno , korekcija cene moguca samo za ozbiljne.

Sve apsolutno novo i funkcionalno , korekcija cene moguca samo za ozbiljne. Cene se kreću do 1.400 evra za kvadratni metar. Kupite stan bez provizije i skrivenih troškova. × sve lokacije (možete izabrati više gradova) izaberite podlokacije izaberi / poništi sve. Cena € € 0 results. Pogledajte stanove sa slikom, videom i mapom svakog stana. Nadomak centra, u ambijentu koji okružuje priroda, na … Sadrži dnevnu sobu sa trpezarijom, kuhinju, spavaću sobu, kupatilo, terasu.

Stan Na Prodaju Vozdovac Paunov Breg Dva Stana

Novi stambeni blok u beogradu. 11.11.2021 · izdajem novu namestenu garsonjeru , u naselju paunov breg ,banjica 2. Nadomak centra, u ambijentu koji okružuje priroda, na mestu sa kojeg se pruža pogled na čitav beograd i šumovitu avalu, … Najmanji stanovi u kompleksu paunov breg su veličine 61 metar kvadratni, kuhinja je centralno pozicionirana pa se akcenat na porodičnom okupljanju. Okretnica 40/41/78 telefon 0641412140 kupatilo ima veš mašinu novo nova kuhinja radjena , sve novo i tv koji nema na slikama. + javljajte mi na mejl ako se pojave oglasi za sačuvanu pretragu:. Cene se kreću do 1.400 evra za kvadratni metar.

Prodaja Stanova Beograd Banjica 2 0 36m 62 000eur Nekrentine Paunov Breg Id 5453

Nadomak centra, u ambijentu koji okružuje priroda, na mestu sa kojeg se pruža pogled na čitav beograd i šumovitu avalu, … Okretnica 40/41/78 telefon 0641412140 kupatilo ima veš mašinu novo nova kuhinja radjena , sve novo i tv koji nema na slikama. + javljajte mi na mejl ako se pojave oglasi za sačuvanu pretragu: Cene se kreću do 1.400 evra za kvadratni metar. Na prodaju uknjižen nov stan u naselju paunov breg, 1.5, 36m², iii sprat, cg sa meračima potrošnje. Sve apsolutno novo i funkcionalno , korekcija cene moguca samo za ozbiljne... Sve apsolutno novo i funkcionalno , korekcija cene moguca samo za ozbiljne.

Paunov Breg Banjica Stan Banjica Mali Oglasi I Prodavnice Goglasi Com

Nadomak centra, u ambijentu koji okružuje priroda, na mestu sa kojeg se pruža pogled na čitav beograd i šumovitu avalu, ….. .. U beogradskom naselju banjica krenula je izgradnja novog rezidencijalnog bloka sa dve lamele, koji će se prostirati na bruto 9.000 kvadrata.

Paunov Breg Novi Stambeni Blok U Beogradu

× sve lokacije (možete izabrati više gradova) izaberite podlokacije izaberi / poništi sve. Pogledajte stanove sa slikom, videom i mapom svakog stana.

Paunov Breg Vas Dom

Nadomak centra, u ambijentu koji okružuje priroda, na mestu sa kojeg se pruža pogled na čitav beograd i šumovitu avalu, ….. Cene se kreću do 1.400 evra za kvadratni metar. Polunamešten sa opremljenom kuhinjom, kupatilom i garderoberom u spavaćoj sobi. U beogradskom naselju banjica krenula je izgradnja novog rezidencijalnog bloka sa dve lamele, koji će se prostirati na bruto 9.000 kvadrata. Svi stanovi imaju centralno grejanje, prozore sa termoizolac. Na prodaju uknjižen nov stan u naselju paunov breg, 1.5, 36m², iii sprat, cg sa meračima potrošnje. 11.11.2021 · izdajem novu namestenu garsonjeru , u naselju paunov breg ,banjica 2.. Sve apsolutno novo i funkcionalno , korekcija cene moguca samo za ozbiljne.

Kftgpft5niurlm

Svi stanovi imaju centralno grejanje, prozore sa termoizolac.. Kontakt +381 63 303 787 +381 63 331 460. 11.11.2021 · izdajem novu namestenu garsonjeru , u naselju paunov breg ,banjica 2. Nadomak centra, u ambijentu koji okružuje priroda, na mestu sa kojeg se pruža pogled na čitav beograd i šumovitu avalu, … × sve lokacije (možete izabrati više gradova) izaberite podlokacije izaberi / poništi sve. U beogradskom naselju banjica krenula je izgradnja novog rezidencijalnog bloka sa dve lamele, koji će se prostirati na bruto 9.000 kvadrata. Na prodaju uknjižen nov stan u naselju paunov breg, 1.5, 36m², iii sprat, cg sa meračima potrošnje. + javljajte mi na mejl ako se pojave oglasi za sačuvanu pretragu: Kako piše portal beobuild, projekat pod nazivom "paunov breg" imaće 107 stanova, brojne komercijalne sadržaje i podzemnu garažu. Zgrada je nova tek ovo. Interfon, video nadzor, lift, …

Dld Pro Doo Prodaja Stanova Beograd

Sve apsolutno novo i funkcionalno , korekcija cene moguca samo za ozbiljne. Cena € € 0 results. 11.11.2021 · izdajem novu namestenu garsonjeru , u naselju paunov breg ,banjica 2. Cene se kreću do 1.400 evra za kvadratni metar. + javljajte mi na mejl ako se pojave oglasi za sačuvanu pretragu: Nadomak centra, u ambijentu koji okružuje priroda, na … Sadrži dnevnu sobu sa trpezarijom, kuhinju, spavaću sobu, kupatilo, terasu. Pogledajte stanove sa slikom, videom i mapom svakog stana.. Sadrži dnevnu sobu sa trpezarijom, kuhinju, spavaću sobu, kupatilo, terasu.

Stan Prodaja Paunov Breg Paunov Breg 166m2 705000 Divis

Cene se kreću do 1.400 evra za kvadratni metar. × sve lokacije (možete izabrati više gradova) izaberite podlokacije izaberi / poništi sve. Cene se kreću do 1.400 evra za kvadratni metar. Cena € € 0 results.

Paunov Breg Vas Dom

× sve lokacije (možete izabrati više gradova) izaberite podlokacije izaberi / poništi sve. Sadrži dnevnu sobu sa trpezarijom, kuhinju, spavaću sobu, kupatilo, terasu. Novi stambeni blok u beogradu. Okretnica 40/41/78 telefon 0641412140 kupatilo ima veš mašinu novo nova kuhinja radjena , sve novo i tv koji nema na slikama. U beogradskom naselju banjica krenula je izgradnja novog rezidencijalnog bloka sa dve lamele, koji će se prostirati na bruto 9.000 kvadrata. Kontakt +381 63 303 787 +381 63 331 460. Kako piše portal beobuild, projekat pod nazivom "paunov breg" imaće 107 stanova, brojne komercijalne sadržaje i podzemnu garažu.. U beogradskom naselju banjica krenula je izgradnja novog rezidencijalnog bloka sa dve lamele, koji će se prostirati na bruto 9.000 kvadrata.

Prodaja Stan 64m2 Paunov Breg Id 14162 Youtube

Okretnica 40/41/78 telefon 0641412140 kupatilo ima veš mašinu novo nova kuhinja radjena , sve novo i tv koji nema na slikama. Pogledajte stanove sa slikom, videom i mapom svakog stana. 11.11.2021 · izdajem novu namestenu garsonjeru , u naselju paunov breg ,banjica 2.

Vozdovac Banjica 1 5 59m Eg Iv V 58 000

11.11.2021 · izdajem novu namestenu garsonjeru , u naselju paunov breg ,banjica 2. 11.11.2021 · izdajem novu namestenu garsonjeru , u naselju paunov breg ,banjica 2. Najmanji stanovi u kompleksu paunov breg su veličine 61 metar kvadratni, kuhinja je centralno pozicionirana pa se akcenat na porodičnom okupljanju. Kako piše portal beobuild, projekat pod nazivom "paunov breg" imaće 107 stanova, brojne komercijalne sadržaje i podzemnu garažu. Nadomak centra, u ambijentu koji okružuje priroda, na … Stan je visoko postavljen dosta kao 1/2 sprat. Nadomak centra, u ambijentu koji okružuje priroda, na mestu sa kojeg se pruža pogled na čitav beograd i šumovitu avalu, … Pogledajte stanove sa slikom, videom i mapom svakog stana. Novi stambeni blok u beogradu. Cene se kreću do 1.400 evra za kvadratni metar. Polunamešten sa opremljenom kuhinjom, kupatilom i garderoberom u spavaćoj sobi... Cene se kreću do 1.400 evra za kvadratni metar.

Banjicki Vrt Prodaja Stanova Banjica Novogradnja Stanovi Banjica

Najmanji stanovi u kompleksu paunov breg su veličine 61 metar kvadratni, kuhinja je centralno pozicionirana pa se akcenat na porodičnom okupljanju. Interfon, video nadzor, lift, … Kupite stan bez provizije i skrivenih troškova. Nadomak centra, u ambijentu koji okružuje priroda, na mestu sa kojeg se pruža pogled na čitav beograd i šumovitu avalu, … × sve lokacije (možete izabrati više gradova) izaberite podlokacije izaberi / poništi sve. Nadomak centra, u ambijentu koji okružuje priroda, na … Na prodaju uknjižen nov stan u naselju paunov breg, 1.5, 36m², iii sprat, cg sa meračima potrošnje. Sadrži dnevnu sobu sa trpezarijom, kuhinju, spavaću sobu, kupatilo, terasu. U beogradskom naselju banjica krenula je izgradnja novog rezidencijalnog bloka sa dve lamele, koji će se prostirati na bruto 9.000 kvadrata. Pogledajte stanove sa slikom, videom i mapom svakog stana. Kontakt +381 63 303 787 +381 63 331 460.. Kupite stan bez provizije i skrivenih troškova.

Paunov Breg Novi Stambeni Blok U Beogradu

× sve lokacije (možete izabrati više gradova) izaberite podlokacije izaberi / poništi sve. Smešten u blizini opštine čukarica, u ulici nova bb, ovaj stambeni kompleks nudi odličnu povezanost sa centrom grada i drugim. Stan je visoko postavljen dosta kao 1/2 sprat. + javljajte mi na mejl ako se pojave oglasi za sačuvanu pretragu: Svi stanovi imaju centralno grejanje, prozore sa termoizolac. Kontakt +381 63 303 787 +381 63 331 460. Zgrada je nova tek ovo. Pogledajte stanove sa slikom, videom i mapom svakog stana. Polunamešten sa opremljenom kuhinjom, kupatilom i garderoberom u spavaćoj sobi.. Sve apsolutno novo i funkcionalno , korekcija cene moguca samo za ozbiljne.

Prodaja Stanova Paunov Breg Agencija Za Nekretnine Divis

Najmanji stanovi u kompleksu paunov breg su veličine 61 metar kvadratni, kuhinja je centralno pozicionirana pa se akcenat na porodičnom okupljanju.. Cene se kreću do 1.400 evra za kvadratni metar. 11.11.2021 · izdajem novu namestenu garsonjeru , u naselju paunov breg ,banjica 2. Kontakt +381 63 303 787 +381 63 331 460. U beogradskom naselju banjica krenula je izgradnja novog rezidencijalnog bloka sa dve lamele, koji će se prostirati na bruto 9.000 kvadrata. Kupite stan bez provizije i skrivenih troškova. Sadrži dnevnu sobu sa trpezarijom, kuhinju, spavaću sobu, kupatilo, terasu. Kako piše portal beobuild, projekat pod nazivom "paunov breg" imaće 107 stanova, brojne komercijalne sadržaje i podzemnu garažu. Nadomak centra, u ambijentu koji okružuje priroda, na ….. Smešten u blizini opštine čukarica, u ulici nova bb, ovaj stambeni kompleks nudi odličnu povezanost sa centrom grada i drugim.

Nobnek Stepin Breg Prodaja Stanova

Nadomak centra, u ambijentu koji okružuje priroda, na … Sve apsolutno novo i funkcionalno , korekcija cene moguca samo za ozbiljne.. Kako piše portal beobuild, projekat pod nazivom "paunov breg" imaće 107 stanova, brojne komercijalne sadržaje i podzemnu garažu.

Paunov Breg Novi Stambeni Blok U Beogradu

+ javljajte mi na mejl ako se pojave oglasi za sačuvanu pretragu: Nadomak centra, u ambijentu koji okružuje priroda, na … Pogledajte stanove sa slikom, videom i mapom svakog stana. Najmanji stanovi u kompleksu paunov breg su veličine 61 metar kvadratni, kuhinja je centralno pozicionirana pa se akcenat na porodičnom okupljanju.. U beogradskom naselju banjica krenula je izgradnja novog rezidencijalnog bloka sa dve lamele, koji će se prostirati na bruto 9.000 kvadrata.

Top Ponuda Novi Porodicni Stanovi Na Banjici Od 43 Do 79 M Detaljan Plan

Okretnica 40/41/78 telefon 0641412140 kupatilo ima veš mašinu novo nova kuhinja radjena , sve novo i tv koji nema na slikama. Najmanji stanovi u kompleksu paunov breg su veličine 61 metar kvadratni, kuhinja je centralno pozicionirana pa se akcenat na porodičnom okupljanju. × sve lokacije (možete izabrati više gradova) izaberite podlokacije izaberi / poništi sve. Polunamešten sa opremljenom kuhinjom, kupatilom i garderoberom u spavaćoj sobi. Interfon, video nadzor, lift, … Pogledajte stanove sa slikom, videom i mapom svakog stana. U beogradskom naselju banjica krenula je izgradnja novog rezidencijalnog bloka sa dve lamele, koji će se prostirati na bruto 9.000 kvadrata.. Nadomak centra, u ambijentu koji okružuje priroda, na mestu sa kojeg se pruža pogled na čitav beograd i šumovitu avalu, …

Banjica Paunov Breg 40m2 75m2 Dvoriste 65000evra Halo Oglasi

Zgrada je nova tek ovo... Svi stanovi imaju centralno grejanje, prozore sa termoizolac.

Paunov Breg Home Facebook

Na prodaju uknjižen nov stan u naselju paunov breg, 1.5, 36m², iii sprat, cg sa meračima potrošnje. Stan je visoko postavljen dosta kao 1/2 sprat. Na prodaju uknjižen nov stan u naselju paunov breg, 1.5, 36m², iii sprat, cg sa meračima potrošnje. Svi stanovi imaju centralno grejanje, prozore sa termoizolac. Kupite stan bez provizije i skrivenih troškova. × sve lokacije (možete izabrati više gradova) izaberite podlokacije izaberi / poništi sve. Sve apsolutno novo i funkcionalno , korekcija cene moguca samo za ozbiljne. Novi stambeni blok u beogradu. Kako piše portal beobuild, projekat pod nazivom "paunov breg" imaće 107 stanova, brojne komercijalne sadržaje i podzemnu garažu. Smešten u blizini opštine čukarica, u ulici nova bb, ovaj stambeni kompleks nudi odličnu povezanost sa centrom grada i drugim. 11.11.2021 · izdajem novu namestenu garsonjeru , u naselju paunov breg ,banjica 2.

Prodaja Stanova Beograd Banjica 2 0 36m 62 000eur Nekrentine Paunov Breg Id 5453

Nadomak centra, u ambijentu koji okružuje priroda, na mestu sa kojeg se pruža pogled na čitav beograd i šumovitu avalu, … . Kupite stan bez provizije i skrivenih troškova.

Paunov Breg Novogradnja Beograd Vozdovac Banjica Novazgrada Rs

Novi stambeni blok u beogradu.. Zgrada je nova tek ovo. Nadomak centra, u ambijentu koji okružuje priroda, na …

Banjicki Vrt Prodaja Stanova Banjica Novogradnja Stanovi Banjica

Nadomak centra, u ambijentu koji okružuje priroda, na … Najmanji stanovi u kompleksu paunov breg su veličine 61 metar kvadratni, kuhinja je centralno pozicionirana pa se akcenat na porodičnom okupljanju. × sve lokacije (možete izabrati više gradova) izaberite podlokacije izaberi / poništi sve.. Cena € € 0 results.

Stanovi Banjica Paunov Breg Beograd Uknjizeni Beograd Prodaja

Kako piše portal beobuild, projekat pod nazivom "paunov breg" imaće 107 stanova, brojne komercijalne sadržaje i podzemnu garažu. Kupite stan bez provizije i skrivenih troškova. Polunamešten sa opremljenom kuhinjom, kupatilom i garderoberom u spavaćoj sobi. Na prodaju uknjižen nov stan u naselju paunov breg, 1.5, 36m², iii sprat, cg sa meračima potrošnje. U beogradskom naselju banjica krenula je izgradnja novog rezidencijalnog bloka sa dve lamele, koji će se prostirati na bruto 9.000 kvadrata. Svi stanovi imaju centralno grejanje, prozore sa termoizolac... Cene se kreću do 1.400 evra za kvadratni metar.

Kuca Banjica Paunov Breg Nekretnine

Okretnica 40/41/78 telefon 0641412140 kupatilo ima veš mašinu novo nova kuhinja radjena , sve novo i tv koji nema na slikama. Zgrada je nova tek ovo. Smešten u blizini opštine čukarica, u ulici nova bb, ovaj stambeni kompleks nudi odličnu povezanost sa centrom grada i drugim. × sve lokacije (možete izabrati više gradova) izaberite podlokacije izaberi / poništi sve. Sadrži dnevnu sobu sa trpezarijom, kuhinju, spavaću sobu, kupatilo, terasu. Okretnica 40/41/78 telefon 0641412140 kupatilo ima veš mašinu novo nova kuhinja radjena , sve novo i tv koji nema na slikama. Interfon, video nadzor, lift, … Na prodaju uknjižen nov stan u naselju paunov breg, 1.5, 36m², iii sprat, cg sa meračima potrošnje. Novi stambeni blok u beogradu. Nadomak centra, u ambijentu koji okružuje priroda, na … Cena € € 0 results... Interfon, video nadzor, lift, …

Prodaja Stanova Beograd Banjica 2 0 36m 62 000eur Nekrentine Paunov Breg Id 5453

11.11.2021 · izdajem novu namestenu garsonjeru , u naselju paunov breg ,banjica 2. Polunamešten sa opremljenom kuhinjom, kupatilom i garderoberom u spavaćoj sobi. U beogradskom naselju banjica krenula je izgradnja novog rezidencijalnog bloka sa dve lamele, koji će se prostirati na bruto 9.000 kvadrata. 11.11.2021 · izdajem novu namestenu garsonjeru , u naselju paunov breg ,banjica 2... Interfon, video nadzor, lift, …

Beograd Vozdovac Banjica Kuca Prodaja 326 M2 220 000 Banjica Paunov Breg 2 Kuce Oglas 906653 Nadjidom Com

Pogledajte stanove sa slikom, videom i mapom svakog stana. 11.11.2021 · izdajem novu namestenu garsonjeru , u naselju paunov breg ,banjica 2. Najmanji stanovi u kompleksu paunov breg su veličine 61 metar kvadratni, kuhinja je centralno pozicionirana pa se akcenat na porodičnom okupljanju. Stan je visoko postavljen dosta kao 1/2 sprat. U beogradskom naselju banjica krenula je izgradnja novog rezidencijalnog bloka sa dve lamele, koji će se prostirati na bruto 9.000 kvadrata. Nadomak centra, u ambijentu koji okružuje priroda, na mestu sa kojeg se pruža pogled na čitav beograd i šumovitu avalu, … + javljajte mi na mejl ako se pojave oglasi za sačuvanu pretragu:.. Pogledajte stanove sa slikom, videom i mapom svakog stana.

Top Ponuda Banjica Banjica Paunov Breg Kolonija 310000 330m2 Nekretnine

Zgrada je nova tek ovo. Kontakt +381 63 303 787 +381 63 331 460. Cena € € 0 results. Kupite stan bez provizije i skrivenih troškova. Pogledajte stanove sa slikom, videom i mapom svakog stana. Kako piše portal beobuild, projekat pod nazivom "paunov breg" imaće 107 stanova, brojne komercijalne sadržaje i podzemnu garažu. Nadomak centra, u ambijentu koji okružuje priroda, na … Okretnica 40/41/78 telefon 0641412140 kupatilo ima veš mašinu novo nova kuhinja radjena , sve novo i tv koji nema na slikama. Stan je visoko postavljen dosta kao 1/2 sprat.. Kontakt +381 63 303 787 +381 63 331 460.

Stanovi Banjica Paunov Breg Beograd Uknjizeni Beograd Prodaja

Zgrada je nova tek ovo... Svi stanovi imaju centralno grejanje, prozore sa termoizolac. Smešten u blizini opštine čukarica, u ulici nova bb, ovaj stambeni kompleks nudi odličnu povezanost sa centrom grada i drugim. Zgrada je nova tek ovo. Polunamešten sa opremljenom kuhinjom, kupatilom i garderoberom u spavaćoj sobi.. Nadomak centra, u ambijentu koji okružuje priroda, na mestu sa kojeg se pruža pogled na čitav beograd i šumovitu avalu, …

Prodaja Stan 64m2 Paunov Breg Id 14162 Youtube

Najmanji stanovi u kompleksu paunov breg su veličine 61 metar kvadratni, kuhinja je centralno pozicionirana pa se akcenat na porodičnom okupljanju. Cena € € 0 results. U beogradskom naselju banjica krenula je izgradnja novog rezidencijalnog bloka sa dve lamele, koji će se prostirati na bruto 9.000 kvadrata. Najmanji stanovi u kompleksu paunov breg su veličine 61 metar kvadratni, kuhinja je centralno pozicionirana pa se akcenat na porodičnom okupljanju. Nadomak centra, u ambijentu koji okružuje priroda, na … Interfon, video nadzor, lift, … Zgrada je nova tek ovo. Sadrži dnevnu sobu sa trpezarijom, kuhinju, spavaću sobu, kupatilo, terasu. Kako piše portal beobuild, projekat pod nazivom "paunov breg" imaće 107 stanova, brojne komercijalne sadržaje i podzemnu garažu. × sve lokacije (možete izabrati više gradova) izaberite podlokacije izaberi / poništi sve.. Svi stanovi imaju centralno grejanje, prozore sa termoizolac.

Banjica Paunov Breg Bez Proviz 36 3 M2 51700 Evra Halo Oglasi

Nadomak centra, u ambijentu koji okružuje priroda, na …. Sve apsolutno novo i funkcionalno , korekcija cene moguca samo za ozbiljne. Sadrži dnevnu sobu sa trpezarijom, kuhinju, spavaću sobu, kupatilo, terasu. Kupite stan bez provizije i skrivenih troškova. Svi stanovi imaju centralno grejanje, prozore sa termoizolac. Interfon, video nadzor, lift, … Novi stambeni blok u beogradu. Polunamešten sa opremljenom kuhinjom, kupatilom i garderoberom u spavaćoj sobi. Na prodaju uknjižen nov stan u naselju paunov breg, 1.5, 36m², iii sprat, cg sa meračima potrošnje... 11.11.2021 · izdajem novu namestenu garsonjeru , u naselju paunov breg ,banjica 2.

Paunov Breg Beograd Nekretnine Novogradnja Direktna Prodaja Od Investitora 4zida Novogradnja

Sadrži dnevnu sobu sa trpezarijom, kuhinju, spavaću sobu, kupatilo, terasu. Interfon, video nadzor, lift, … Kako piše portal beobuild, projekat pod nazivom "paunov breg" imaće 107 stanova, brojne komercijalne sadržaje i podzemnu garažu. Sadrži dnevnu sobu sa trpezarijom, kuhinju, spavaću sobu, kupatilo, terasu. 11.11.2021 · izdajem novu namestenu garsonjeru , u naselju paunov breg ,banjica 2. U beogradskom naselju banjica krenula je izgradnja novog rezidencijalnog bloka sa dve lamele, koji će se prostirati na bruto 9.000 kvadrata. Nadomak centra, u ambijentu koji okružuje priroda, na mestu sa kojeg se pruža pogled na čitav beograd i šumovitu avalu, … × sve lokacije (možete izabrati više gradova) izaberite podlokacije izaberi / poništi sve... Sve apsolutno novo i funkcionalno , korekcija cene moguca samo za ozbiljne.

Paunov Breg Novogradnja Beograd Vozdovac Banjica Novazgrada Rs

11.11.2021 · izdajem novu namestenu garsonjeru , u naselju paunov breg ,banjica 2. Kontakt +381 63 303 787 +381 63 331 460... Kontakt +381 63 303 787 +381 63 331 460.

Paunov Breg Beograd Nekretnine Novogradnja Direktna Prodaja Od Investitora 4zida Novogradnja

Interfon, video nadzor, lift, … Zgrada je nova tek ovo. Cena € € 0 results... Novi stambeni blok u beogradu.

Paunov Breg Prvi Sprat 135 M2 97 M2 Uknjizen Halo Oglasi

Novi stambeni blok u beogradu. + javljajte mi na mejl ako se pojave oglasi za sačuvanu pretragu: Sadrži dnevnu sobu sa trpezarijom, kuhinju, spavaću sobu, kupatilo, terasu. Cene se kreću do 1.400 evra za kvadratni metar. Najmanji stanovi u kompleksu paunov breg su veličine 61 metar kvadratni, kuhinja je centralno pozicionirana pa se akcenat na porodičnom okupljanju. Stan je visoko postavljen dosta kao 1/2 sprat. Novi stambeni blok u beogradu. 11.11.2021 · izdajem novu namestenu garsonjeru , u naselju paunov breg ,banjica 2. Zgrada je nova tek ovo. Okretnica 40/41/78 telefon 0641412140 kupatilo ima veš mašinu novo nova kuhinja radjena , sve novo i tv koji nema na slikama. Nadomak centra, u ambijentu koji okružuje priroda, na … Pogledajte stanove sa slikom, videom i mapom svakog stana.

Paunov Breg Vas Dom

Sve apsolutno novo i funkcionalno , korekcija cene moguca samo za ozbiljne. Sadrži dnevnu sobu sa trpezarijom, kuhinju, spavaću sobu, kupatilo, terasu. Kontakt +381 63 303 787 +381 63 331 460. Stan je visoko postavljen dosta kao 1/2 sprat. Svi stanovi imaju centralno grejanje, prozore sa termoizolac. Najmanji stanovi u kompleksu paunov breg su veličine 61 metar kvadratni, kuhinja je centralno pozicionirana pa se akcenat na porodičnom okupljanju.

Kftgpft5niurlm

Sve apsolutno novo i funkcionalno , korekcija cene moguca samo za ozbiljne. Najmanji stanovi u kompleksu paunov breg su veličine 61 metar kvadratni, kuhinja je centralno pozicionirana pa se akcenat na porodičnom okupljanju. Kontakt +381 63 303 787 +381 63 331 460. + javljajte mi na mejl ako se pojave oglasi za sačuvanu pretragu: Cena € € 0 results. U beogradskom naselju banjica krenula je izgradnja novog rezidencijalnog bloka sa dve lamele, koji će se prostirati na bruto 9.000 kvadrata. Cene se kreću do 1.400 evra za kvadratni metar. Svi stanovi imaju centralno grejanje, prozore sa termoizolac. 11.11.2021 · izdajem novu namestenu garsonjeru , u naselju paunov breg ,banjica 2. Na prodaju uknjižen nov stan u naselju paunov breg, 1.5, 36m², iii sprat, cg sa meračima potrošnje.

Prodaja Stanova Beograd Banjica 2 0 36m 62 000eur Nekrentine Paunov Breg Id 5453

Novi stambeni blok u beogradu... Kako piše portal beobuild, projekat pod nazivom "paunov breg" imaće 107 stanova, brojne komercijalne sadržaje i podzemnu garažu. Najmanji stanovi u kompleksu paunov breg su veličine 61 metar kvadratni, kuhinja je centralno pozicionirana pa se akcenat na porodičnom okupljanju. Kontakt +381 63 303 787 +381 63 331 460. Nadomak centra, u ambijentu koji okružuje priroda, na ….. Kupite stan bez provizije i skrivenih troškova.

Paunov Breg Construction Doo Kupi Nekretninu Direktno Od Investitora Na 4zida Novogradnja

Kontakt +381 63 303 787 +381 63 331 460. Stan je visoko postavljen dosta kao 1/2 sprat. Na prodaju uknjižen nov stan u naselju paunov breg, 1.5, 36m², iii sprat, cg sa meračima potrošnje. U beogradskom naselju banjica krenula je izgradnja novog rezidencijalnog bloka sa dve lamele, koji će se prostirati na bruto 9.000 kvadrata. Nadomak centra, u ambijentu koji okružuje priroda, na … Smešten u blizini opštine čukarica, u ulici nova bb, ovaj stambeni kompleks nudi odličnu povezanost sa centrom grada i drugim. Zgrada je nova tek ovo. Kontakt +381 63 303 787 +381 63 331 460. Novi stambeni blok u beogradu.

Prodaja Stanova Banjica Vozdovac Srbija Nekretnine

Najmanji stanovi u kompleksu paunov breg su veličine 61 metar kvadratni, kuhinja je centralno pozicionirana pa se akcenat na porodičnom okupljanju. Najmanji stanovi u kompleksu paunov breg su veličine 61 metar kvadratni, kuhinja je centralno pozicionirana pa se akcenat na porodičnom okupljanju.. + javljajte mi na mejl ako se pojave oglasi za sačuvanu pretragu:

Vozdovac Paunov Breg Paunova 62m2 Paunova Nekretnine

Nadomak centra, u ambijentu koji okružuje priroda, na mestu sa kojeg se pruža pogled na čitav beograd i šumovitu avalu, … Cene se kreću do 1.400 evra za kvadratni metar. 11.11.2021 · izdajem novu namestenu garsonjeru , u naselju paunov breg ,banjica 2. Stan je visoko postavljen dosta kao 1/2 sprat. + javljajte mi na mejl ako se pojave oglasi za sačuvanu pretragu: Na prodaju uknjižen nov stan u naselju paunov breg, 1.5, 36m², iii sprat, cg sa meračima potrošnje. Nadomak centra, u ambijentu koji okružuje priroda, na ….. Kupite stan bez provizije i skrivenih troškova.

Prodaja Stanova Beograd Banjica 2 0 36m 62 000eur Nekrentine Paunov Breg Id 5453

Sadrži dnevnu sobu sa trpezarijom, kuhinju, spavaću sobu, kupatilo, terasu. . + javljajte mi na mejl ako se pojave oglasi za sačuvanu pretragu:

Paunov Breg Nekretnine

Polunamešten sa opremljenom kuhinjom, kupatilom i garderoberom u spavaćoj sobi... . Svi stanovi imaju centralno grejanje, prozore sa termoizolac.

Paunov Breg Page 2 Beobuild Forum

Smešten u blizini opštine čukarica, u ulici nova bb, ovaj stambeni kompleks nudi odličnu povezanost sa centrom grada i drugim. Na prodaju uknjižen nov stan u naselju paunov breg, 1.5, 36m², iii sprat, cg sa meračima potrošnje. Interfon, video nadzor, lift, … Cene se kreću do 1.400 evra za kvadratni metar.

Paunov Breg Beograd Nekretnine Novogradnja Direktna Prodaja Od Investitora 4zida Novogradnja

Okretnica 40/41/78 telefon 0641412140 kupatilo ima veš mašinu novo nova kuhinja radjena , sve novo i tv koji nema na slikama. Cena € € 0 results. Nadomak centra, u ambijentu koji okružuje priroda, na mestu sa kojeg se pruža pogled na čitav beograd i šumovitu avalu, … Nadomak centra, u ambijentu koji okružuje priroda, na … Sadrži dnevnu sobu sa trpezarijom, kuhinju, spavaću sobu, kupatilo, terasu. Sve apsolutno novo i funkcionalno , korekcija cene moguca samo za ozbiljne. Svi stanovi imaju centralno grejanje, prozore sa termoizolac. Pogledajte stanove sa slikom, videom i mapom svakog stana. Novi stambeni blok u beogradu. Najmanji stanovi u kompleksu paunov breg su veličine 61 metar kvadratni, kuhinja je centralno pozicionirana pa se akcenat na porodičnom okupljanju... Najmanji stanovi u kompleksu paunov breg su veličine 61 metar kvadratni, kuhinja je centralno pozicionirana pa se akcenat na porodičnom okupljanju.

Paunov Breg Novi Stambeni Blok U Beogradu

Smešten u blizini opštine čukarica, u ulici nova bb, ovaj stambeni kompleks nudi odličnu povezanost sa centrom grada i drugim.. Najmanji stanovi u kompleksu paunov breg su veličine 61 metar kvadratni, kuhinja je centralno pozicionirana pa se akcenat na porodičnom okupljanju... Kako piše portal beobuild, projekat pod nazivom "paunov breg" imaće 107 stanova, brojne komercijalne sadržaje i podzemnu garažu.

Paunov Breg Beograd Nekretnine Novogradnja Direktna Prodaja Od Investitora 4zida Novogradnja

Smešten u blizini opštine čukarica, u ulici nova bb, ovaj stambeni kompleks nudi odličnu povezanost sa centrom grada i drugim. × sve lokacije (možete izabrati više gradova) izaberite podlokacije izaberi / poništi sve. Polunamešten sa opremljenom kuhinjom, kupatilom i garderoberom u spavaćoj sobi. Pogledajte stanove sa slikom, videom i mapom svakog stana. Nadomak centra, u ambijentu koji okružuje priroda, na … Kupite stan bez provizije i skrivenih troškova. Interfon, video nadzor, lift, ….. Smešten u blizini opštine čukarica, u ulici nova bb, ovaj stambeni kompleks nudi odličnu povezanost sa centrom grada i drugim.

Koliko Imidz Kvarta Diktira Cene Jajinci Ili Paunov Breg Kuca Sa Dvoristem Ili Hotelske Terase Biznis Telegraf Rs

Kupite stan bez provizije i skrivenih troškova. Nadomak centra, u ambijentu koji okružuje priroda, na … Stan je visoko postavljen dosta kao 1/2 sprat. Najmanji stanovi u kompleksu paunov breg su veličine 61 metar kvadratni, kuhinja je centralno pozicionirana pa se akcenat na porodičnom okupljanju. Sve apsolutno novo i funkcionalno , korekcija cene moguca samo za ozbiljne. Smešten u blizini opštine čukarica, u ulici nova bb, ovaj stambeni kompleks nudi odličnu povezanost sa centrom grada i drugim. Zgrada je nova tek ovo. + javljajte mi na mejl ako se pojave oglasi za sačuvanu pretragu: 11.11.2021 · izdajem novu namestenu garsonjeru , u naselju paunov breg ,banjica 2.. Smešten u blizini opštine čukarica, u ulici nova bb, ovaj stambeni kompleks nudi odličnu povezanost sa centrom grada i drugim.

Banjica Paunov Breg Bez Proviz 36 3 M2 51700 Evra Halo Oglasi

Polunamešten sa opremljenom kuhinjom, kupatilom i garderoberom u spavaćoj sobi. U beogradskom naselju banjica krenula je izgradnja novog rezidencijalnog bloka sa dve lamele, koji će se prostirati na bruto 9.000 kvadrata. Stan je visoko postavljen dosta kao 1/2 sprat. Pogledajte stanove sa slikom, videom i mapom svakog stana. Interfon, video nadzor, lift, … Smešten u blizini opštine čukarica, u ulici nova bb, ovaj stambeni kompleks nudi odličnu povezanost sa centrom grada i drugim.. Smešten u blizini opštine čukarica, u ulici nova bb, ovaj stambeni kompleks nudi odličnu povezanost sa centrom grada i drugim.

Paunov Breg Banjica Stan Banjica Mali Oglasi I Prodavnice Goglasi Com

Stan je visoko postavljen dosta kao 1/2 sprat.. Sadrži dnevnu sobu sa trpezarijom, kuhinju, spavaću sobu, kupatilo, terasu. Kontakt +381 63 303 787 +381 63 331 460. × sve lokacije (možete izabrati više gradova) izaberite podlokacije izaberi / poništi sve. Nadomak centra, u ambijentu koji okružuje priroda, na … Na prodaju uknjižen nov stan u naselju paunov breg, 1.5, 36m², iii sprat, cg sa meračima potrošnje. Sve apsolutno novo i funkcionalno , korekcija cene moguca samo za ozbiljne.

Top Ponuda Banjica Banjica Paunov Breg Kolonija 310000 330m2 Nekretnine

Sve apsolutno novo i funkcionalno , korekcija cene moguca samo za ozbiljne. 11.11.2021 · izdajem novu namestenu garsonjeru , u naselju paunov breg ,banjica 2. Nadomak centra, u ambijentu koji okružuje priroda, na mestu sa kojeg se pruža pogled na čitav beograd i šumovitu avalu, … Cena € € 0 results. Kupite stan bez provizije i skrivenih troškova. Pogledajte stanove sa slikom, videom i mapom svakog stana. Svi stanovi imaju centralno grejanje, prozore sa termoizolac.

Banjicki Vrt Prodaja Stanova Banjica Novogradnja Stanovi Banjica

Kupite stan bez provizije i skrivenih troškova. Interfon, video nadzor, lift, … Kupite stan bez provizije i skrivenih troškova. Zgrada je nova tek ovo. Cene se kreću do 1.400 evra za kvadratni metar. Novi stambeni blok u beogradu. Na prodaju uknjižen nov stan u naselju paunov breg, 1.5, 36m², iii sprat, cg sa meračima potrošnje. Svi stanovi imaju centralno grejanje, prozore sa termoizolac. Sve apsolutno novo i funkcionalno , korekcija cene moguca samo za ozbiljne.

Paunov Breg Novi Stambeni Blok U Beogradu

+ javljajte mi na mejl ako se pojave oglasi za sačuvanu pretragu:.. 11.11.2021 · izdajem novu namestenu garsonjeru , u naselju paunov breg ,banjica 2. Interfon, video nadzor, lift, … Kako piše portal beobuild, projekat pod nazivom "paunov breg" imaće 107 stanova, brojne komercijalne sadržaje i podzemnu garažu. Novi stambeni blok u beogradu... Najmanji stanovi u kompleksu paunov breg su veličine 61 metar kvadratni, kuhinja je centralno pozicionirana pa se akcenat na porodičnom okupljanju.

Paunov Breg Useljivi Stanovi Facebook

Polunamešten sa opremljenom kuhinjom, kupatilom i garderoberom u spavaćoj sobi.. Cene se kreću do 1.400 evra za kvadratni metar. × sve lokacije (možete izabrati više gradova) izaberite podlokacije izaberi / poništi sve.. Najmanji stanovi u kompleksu paunov breg su veličine 61 metar kvadratni, kuhinja je centralno pozicionirana pa se akcenat na porodičnom okupljanju.

Paunov Breg Novogradnja Beograd Vozdovac Banjica Novazgrada Rs

Najmanji stanovi u kompleksu paunov breg su veličine 61 metar kvadratni, kuhinja je centralno pozicionirana pa se akcenat na porodičnom okupljanju. Zgrada je nova tek ovo. Nadomak centra, u ambijentu koji okružuje priroda, na mestu sa kojeg se pruža pogled na čitav beograd i šumovitu avalu, … + javljajte mi na mejl ako se pojave oglasi za sačuvanu pretragu: Smešten u blizini opštine čukarica, u ulici nova bb, ovaj stambeni kompleks nudi odličnu povezanost sa centrom grada i drugim. Svi stanovi imaju centralno grejanje, prozore sa termoizolac. Pogledajte stanove sa slikom, videom i mapom svakog stana. Na prodaju uknjižen nov stan u naselju paunov breg, 1.5, 36m², iii sprat, cg sa meračima potrošnje. 11.11.2021 · izdajem novu namestenu garsonjeru , u naselju paunov breg ,banjica 2. 11.11.2021 · izdajem novu namestenu garsonjeru , u naselju paunov breg ,banjica 2.

Prodaja Stanova Banjica Vozdovac Beograd Oglasi Rs

× sve lokacije (možete izabrati više gradova) izaberite podlokacije izaberi / poništi sve.. U beogradskom naselju banjica krenula je izgradnja novog rezidencijalnog bloka sa dve lamele, koji će se prostirati na bruto 9.000 kvadrata. Novi stambeni blok u beogradu. Svi stanovi imaju centralno grejanje, prozore sa termoizolac. Na prodaju uknjižen nov stan u naselju paunov breg, 1.5, 36m², iii sprat, cg sa meračima potrošnje. Zgrada je nova tek ovo. Cena € € 0 results. Nadomak centra, u ambijentu koji okružuje priroda, na mestu sa kojeg se pruža pogled na čitav beograd i šumovitu avalu, … Najmanji stanovi u kompleksu paunov breg su veličine 61 metar kvadratni, kuhinja je centralno pozicionirana pa se akcenat na porodičnom okupljanju.. Stan je visoko postavljen dosta kao 1/2 sprat.

Popular posts from this blog

Pevec Rasvjeta Unutarnja Izvrsno

Zbirka Last Minute Putovanja Hrvatska Besplatno